Geen adders onder het gras

Hoe wij te werk gaan

Jouw tevredenheid is ons goud waard! Daarom bieden wij een 100% tevredenheidsgarantie. Als je (in het onwaarschijnlijke geval) niet tevreden bent, hoef je niets te betalen en zit je nergens aan vast! Wij zijn zo overtuigd van onze kwaliteiten dat we deze zekerheid kunnen bieden. Bekijk hieronder onze werkwijze.

Fase 1 Onderzoek

In een uitgebreid persoonlijk  gesprek bespreken we jouw producten, klanten en plannen. Hieruit krijgen we inzicht in je bedrijf en kunnen we je wensen en ideeën vastleggen voor het functionele ontwerp. 

Fase 2 Functioneel Ontwerp

Op basis van het vooronderzoek stellen we een functioneel ontwerp op voor de website, waarin de vereisten en functies worden vastgelegd. 

Fase 3 Grafisch Ontwerp

Na het bepalen van de gewenste websitefuncties, maken we een grafisch ontwerp dat aansluit op jouw huisstijl. Pas als je helemaal tevreden bent, maken we de uiteindelijke offerte. 

Fase 4
Offerte

Alleen wanneer je 100% tevreden bent, maken we de offerte op en vragen we om deze te bevestigen. Vervolgens beginnen we met de daadwerkelijke bouw van jouw website. 

Fase 5
Bouw

Na goedkeuring van de offerte beginnen we met de bouw van je website volgens het functioneel- en grafisch ontwerp. Je kunt de voortgang volgen via een testomgeving en tussentijds feedback geven. 

Fase 6
Oplevering

Na goedkeuring van de definitieve website in de testomgeving, lanceren we de site en hosten deze op onze eigen servers. Hierdoor staat de site daadwerkelijk online.

Weten hoe jouw website presteert? 

Vraag een gratis website scan aan!